Eduardo Celmi Camavinga

Den sentrale midtbanespilleren Eduardo Camavinga kan best beskrives med et ord: – Fantastisk! 18 åringen som har «vokst» opp i den franske klubben Rennes er en av de mest ettertraktede spillere i verden. Han verdsettes av konservative Transfermarkt til 60 millioner euro, noe som sikkert er en god pris nå, men en dårlig pris i et normalmarked.

Det har vært snakk om salg en stund nå og alle, inkludert Paris Saint-Germain har vært frempå. Nå som Lionel Messi reiser til Paris ser det ut til at i hvert fall det verste marerittet til Rennes sportsdirektør Florian Maurice går i oppfyllelse. – De slipper å møte sitt aller største talent på flere tiår i engen serie.

Les: Rodgers må klare seg uten Leicesters enestående talent

Hva nå? – Florian Maurice snakket om fremtiden til Eduardo Camavinga i et intervju på France Bleu.

«Det er et veldig vanskelig overføringsmarked, og fremtiden hans kan avhenge av bevegelsene til andre klubber. Enten vil vi forlenge det [kontrakten hans], eller så ser vi etter en løsning for å selge ham. La ham gå gratis, etter at vi har reist ham , er ikke bra for noen. Han kan velge mellom å si ‘jeg vil gå’ og ‘jeg vil bli. Jeg vet hva han vil gjøre, men da må vi finne en løsning som tilfredsstiller alle parter, «

Sportsdirektøren holder kortene tett til brystet, men vi vet Barcelona, som nå sparer store penger på lønninger plutselig har rom for kjøp igjen. Manchester United, Inter Milan, Borussia Dortmund og RB Leipzig følger tett med og du skal ikke se bort ifra en eller flere av dem kommer med et bud, veldig snart.

Les: Det løser seg for Jens Petter Hauge