Litt fokusert holder ikke. (foto: inter, twitter)

I fjor var en av de mest kreative angrepsspillerne vi har sett på sært lenge på vei til Barcelona, den overgangen gikk heldigvis i vasken og Lautaro Martinez ble værende i Inter Milan og fikk et år til med Antonio Conte som manager. – Resultat Inter Milan vant Serie A for første gang siden 2010.

Da Antonio Conte sluttet i sommer og ble erstattet Simone Inzaghi, som også er stappfull av følelser, men på langt nær så gal som sin forgjenger regnet de fleste med at Lautaro Martinez ville gå videre og at seriemestrene som fortsatt er i pengekrise skulle cashe inn der også.

Les: Vennskapskamp? Mourinho utvist i kaoskamp – Roma fikk fire (!) Røde kort

The Times i dag tidlig at Tottenham var enig med en overgang på 70 millioner euro for 23 åringen. media har en tendens til å tro på The Times og dermed spredde ryktene seg helt til Italia og Martinez sin agent.

«Lautaro er fornøyd i Inter og Italia. Avgjørelsen hans er å bli værende sier hans agent Alejandro Camano» ifølge journalisten Cesar Luis Merlo.

Godt å vite Martinez er lykkelig (mange mener han var litt trist) at han vil bli (mange mener han vil dra) og at han er fornøyd med absolutt alt. !

Med andre ord han skal ikke erstatte Harry Kane!

Les: Jesse Marsch viser at de største talentene slipper å spille for Dortmund

Martinez scoret 17 ligamål for Inter forrige sesong. Han var også en del av Argentina som vant sommerens Copa America.