Lorenzo Pellegrini

I sommer var Manchester United manager Jose Mourinho keen på å selge Anthony Martial for å skaffe ekstra cash til spillerkjøp. Klubbens styre satte seg på bakbeina og nektet salg, noe Sunday Telegraph sier franskmannen er glad for. 

Det er likevel manageren som bestemmer dag for dag, så det er slettes ikke sikkert at Martial er Manchester United spiller etter neste overgangsvindu.

Les: Manchester United har funnet forsterkning på midtbanen

Det er nå eller aldri for Martial

Manchester United ønsker å signere Roma midtbanespiller Lorenzo Pellegrini i januar en interesse som sees på som en slags forsikring mot at Martial forsvinner og et spark i leggen fra Jose Mourinho.

Lorenzo Pellegrini som er 22 år har bevist sin verdi i Roma og gjennom meget solid spill vekket interesse fra klubber over hele Europa. – Det var mye bevegelse og interesse i sommer, men Roma var ikke interessert i å kvitte seg med sin nye stjernespiller. – Øverst på lista over interessenter Arsenal som sikkert kommer til å gi Manchester United kamp i januar.

Les blålink: Dra på fotballtur nå – Betal senere

Det er et år igjen av Martial sin kontrakt, Manchester United har opsjon på forlengelse i et år til, det er noe de kommer til å gjøre uavhengig av om det blir salg i januar eller ikke.