Beholder roen, venter på det perfekte. (foto: Real Madrid)

Nå koker det godt på bakrommet hos de største klubbene rundt om i Europa. Med Liverpool, Barcelona og Bayern München på annonsert trenerjakt og Manchester United på vei mot sannsynlig trenerbytte, da blir det nødvendigvis kamp om flere av de samme trenerprofilene.

Denne uken har Julian Nagelsmann vært i fokus. Da 36-åringen på fredag droppet tilbud om retur til Bayern München og forlenget med det tyske fotballforbundet, har det vært høy aktivitet i München. Ikke mange timene etter meldte Mundo Deportivo at Bayern og Zidane så og si var enige om avtale. En usannsynlig signering var på vei for Zidane.

LES: Har satt inn en spesiell «kan dumpes» klausul i Julian Nagelsmann sin kontrakt

Men det kommer mer. Den franske storavisen L’Equipe følger som vanlig Zidanes bevegelser tett, nå hevder mediet Zidane følger situasjonen med Erik ten Hag spesielt tett. Dumper Ratcliffe og gjengen nederlenderen etter sesongen, hevder L’Equipe Zidane har sendt signaler han tar trenerjobben hos Manchester United foran jobben hos Bayern München.

Zidane klar for Manchester United? Et potensielt drømme-scenario.

F7: Real Madrid-stjerne kunngjør sjokkbeslutning om å forlate klubben dager etter å ha slått Man City

Blålink: Strawberry har over 225 hotell over hele Norden med fire hotellkjeder – Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Hotel® og Clarion Collection® Hotel – og mer enn 40 unike uavhengige hotell.