(c) Bilde: RBK: Ole Sæter

Det er klart at når du vokser opp i Trøndelag finnes det ikke noe større enn på signere for Rosenborg. – Det her nettopp det som har skjedd med Ranheim spiller Ole Sæter.

24 åringen, som absolutt vet hvor målet står har skrevet under en kontrakt ut 2023. Overgangen er i boks, noe både Rosenborg og Ranheim bekrefter.

Les: «Jeg har vært trener i Sevilla, PSG og Arsenal og jeg har aldri sett en midtstopper som Pau Torres»

«En drøm som går i oppfyllelse»

24-åringen spilte 19 kamper for Ranheim i OBOS-ligaen og noterte seg for åtte mål og to assists. Sæter er en lokal spiller som har vært innom Trond, Strindheim, Sverresborg, Kristiansund, Nardo i tillegg til Ranheim.

«En drøm som går i oppfyllelse. Det er surrealistisk å sitte her i Rosenborg-drakta. Det er en følelse jeg ikke har kjent på noen gang tidligere. Nå gleder jeg meg til å komme i gang»

Sportsdirektør i Rosenborg Mikael Dorsin er også overstrømmende fornøyd: «Ole har hatt en annerledes vei til Rosenborg enn hva andre trøndere pleier å ha. Det viser at det er flere veier til målet. Ole er en spennende spiller som vi har stor tro på skal slå til her»

Ole Sæter beskriver seg selv på følgende måte: «Jeg er en fysisk spiss og føler at jeg har blitt mye mer komplett det siste året. Jeg er bra med begge bein og har en bra høyde. Og kanskje overraskende rask tatt høyden i betraktning, og det gjør kanskje at jeg skiller meg fra andre spisser. Men jeg har selvfølgelig også mye å lære»

Sæter sliter for øyeblikket med en ankelskade, og videre behandling av den avgjøres neste uke, opplyser RBK-lege Reidar Due.

Les: Krisemøte hos Inter Milan