Skal være perfekt for verdens tøffeste liga. (foto: villareal, twitter)

Overøser Pau Torres med skryt!

Unai Emery som nå er manager for Villarreal, en jobb han fikk i sommer bare noen dager etter han fikk sparken fra Arsenal vet han sitter på gull, samtidig som klubben han nå leder er for liten til å holde på spillere med alvorlige ambisjoner og evner.

Hans tidligere arbeidsgiver er ute etter stopperen Pau Torres, en spiller som har imponert stort denne sesongen. Forholdet mellom Arsenal og Unai Emery skal være fattet, så den relasjonen som er det vil ikke være noen fordel for sjefene på Emirates når kappløpet starter.

Les: Håpet om Paul Pogba på billigsalg svinner

Unai Emery vet 24 åringen er god nok til å lykkes i en storklubb og at det veldig snart er på tide!.

  • «Jeg har vært trener i Sevilla, PSG og Arsenal og jeg har aldri sett en midtstopper som Pau Torres», sier Emery ifølge Football.London.
  • «Jeg tror han kommer til å spille på det øverste nivået. Han er allerede på landslaget og han kan spille for de største klubbene i Europa i løpet av kort tid»

Villarreal ligger på fjerdeplass i La Liga, managerens håp er at kvalifisering til Champions League og solide doser med skryt skal være nok motivasjon til å holde på Pau Torres en sesong til. – Etter 18.kamper ligger de på fjerdeplass med 32.poeng.

Les: Ungguttene Sondre Skogen og Mikael Tørset Johnsen fortsetter å være lagkamerater