PSG vasker unna all konkurranse på knallsterk forsvarsspiller med mirakellønn

Kalidou Koulibaly
Top Article ad

Paris Saint-Germain kommer med et enormt kontraktstilbud til Napoli-midtbacken Kalidou Koulibaly, bare noen dager etter at alle rapporter antydet at Manchester United hadde sagt ja til å signere ham.

Koulibaly er en av de sterkeste forsvarsspillerne i verden, noe som fører til regelmessige forbindelser bort fra Napoli – Ryktene økte i omfang etter det ble klart at det italienske laget kommer til å gå glipp av Champions League-fotball neste sesong.

Senegals landslagsstjerne har vært på Manchester Uniteds radar i flere år, og disse koblingene så ut til å nå et høydepunkt på tirsdag da en italiensk journalist hevdet at en overgang til Old Trafford praktisk talt ble gjort.

Napoli vil selge Kalidou Koulibaly til Manchester United for et beløp på rundt 70-75 millioner euro. Det virker som om alt er gjort, ”sa Fabio Santini til Il Processo.

«Naturligvis vil en slik avtale bli avsluttet bare i juni og absolutt ikke i januar i vintervinduet.»

Løpet for å signere ham er imidlertid ikke over ennå, da Foot Mercato avslører at Paris Saint-Germain er villige til å gi et lønnspakke på 12 millioner euro for å friste ham til Parc Des Princes. (2,3 millioner kroner i uka)

Det hevdes at Napoli har senket sitt forlangende sin fra € 100 til € 75 millioner etter at Koulibaly fortalte dem at han ønsket å forlate, og at PSG er klare til å dra nytte av det.

Les: Nå drar Napoli-spillerne frivillig på «Ritiro»

Koulibaly har vært knyttet til PSG før, men ble sagt å være nølende med å godta forslagene deres. Nå kan den situasjonen ha endret seg, og de tror de kan overbevise ham om å være etterfølgeren til Thiago Silva.

Foot Mercato sier ikke noe om interessen fra Manchester United, samt Manchester City og Real Madrid – men ingenting er nevnt i de nylige rapportene som hevdet at agenten hans var i samtaler med Tottenham Hotspur og Chelsea.

Det sies at Koulibaly «drømmer» om en flytting til Old Trafford, hvor han skulle vise seg å være en solid partner for kaptein Harry Maguire.