Nå drar Napoli-spillerne frivillig på «Ritiro»

Gennaro Gattuso tar grep og ga alt.
Top Article ad

Snakk om å ødelegge for seg selv! Jeg vet ikke forskjellen i pris på en klubb som har realistiske sjanser til sluttspill i Champions League og en klubb som er på vei ned mot bunnen av Serie A er, men jeg kan garantere den er stor.

President, filmskaper og eier av Napoli Aurelio De Laurentiis har for en tid tilbake utnevnt sin sønn i viktige roller i klubben og som vanlig for folk med mye penger de tror de kan absolutt alt. – Med managerlegende Carlo Ancelotti om bord, spill på toppen av Serie A og deltagelse i Champions League hadde troen på egne evner gått over i fullstendig overbevisning.

Aurelio De Laurentiis er et geni og alt han tar i blir til gull. Juventus skulle knuses og Champions League pokalen skulle heves over hodet.

Les: Benytter kjøpsopsjon etter 35 mål på 59 kamper

-Så gikk Napoli på et par forsmedelige tap og Laurentiis beordret spillerne til «Ritiro» som de nektet med støtte fra Carlo Ancelotti. – Enden på visa så langt. Ancelotti fikk sparken, spillerne millionbøter og AC Milan legende Gennaro Gattuso ble hentet inn for å redde en klubb i fritt fall.

På lørdag ble det et nytt tap denne gangen 0 – 2 mot Fiorentina, det fjerde tapet i rekken av fem i Serie A. – Problemet er ikke spillerne med en pompøs klubbeier, likevel er det ikke han som nå «låser» seg inne på treningsleir.

Napoli-spillerne har ifølge deres manager selv valgt å gå i ‘ritiro’ foran cupkampen mot Lazio tirsdag.

‘Ritiro’ – en italiensk betegnelse for en treningsleir og hotellopphold, hvor de prøver å finne frem problemene.

«Jeg snakket med troppen, og de har bestemt seg for å gå på ritiro. Det var deres avgjørelse. Vi må ikke undervurdere noen detaljer».

«Vi må se hverandre i øynene, holde sammen og si hva som må sies. Vi må finne løsninger, fordi det vi gjør nå ikke er nok», sa Napoli manager Gennaro Gattuso til Sky Sport Italia, og la til:

«Det er ikke bare et pengespill og taktisk problem, men også et mentalt. Jeg har spilt fotball med noen veldig irriterende typer, men jeg ga alltid alt på banen. Selv for de jeg ikke likte».

Les: «De har nok gode angripere, så jeg håper de ikke signerer Cavani»