Manchester United i sluttforhandlinger med genial sportsdirektør

Luis Campos
Top Article ad

Luis Campos var i samtaler med Manchester Uniteds sjef ED Woodward om å ta stillingen som sportsdirektør (teknisk sjef) allerede for et par år siden mens Jose Mourinho var manager, men det ble stoppet.

Campos, som for tiden jobber på Lille, han ble «berømt» da han jobbet for Monaco, han hadde ansvaret for å speide på noen av Europas beste nåværende talenter.

Kylian Mbappe, Bernardo Silva, Anthony Martial og Fabinho ble alle «funnet» av 55-åringen, som også brakte Nicolas Pepe til Lille.

Les: Manchester United har mer å bekymre seg over enn et tap mot Liverpool

Manchester United har vært elendig på overgangsmarkedet de siste årene, de har brukt enorme summer på superstjerner som ikke har lykkes på Old Trafford, vi nevner noen få: Angel di Maria, Alexis Sanchez og Bastian Schweinsteiger.

I følge The Sun har United vært på jakt etter en fotballdirektør i 18 måneder, da konserndirektør Ed Woodward har blitt presset til å innse han kommer til kort på det området.

Campos var på den opprinnelige listen produsert av senior Old Trafford-tjenestemenn, men avisen hevder at Woodward var redd for å bringe portugiserne inn mens Jose Mourinho hadde ansvaret.

Campos har et sterkt forhold til landsmannen Mourinho etter å ha jobbet sammen i Real Madrid, og det sies at å bringe de to sammen på United ville gitt Mourinho for mye makt.

Med Ole Gunnar Solskjær ved roret har Woodward imidlertid angivelig endret holdning og ønsker å ta inn Campos så snart som mulig.

Les: Roma snakker med Liverpool om angrepsspiller