Premier League-klubb takket nei til van Dijk

Har servert Salah gjentatte ganger. (foto: liverpool)
Top Article ad

Liverpool har sendt PSG hjem med tap. En viktig brikke for de rødes suksess er og blir Virgili Van Dijk. En tidligere speider så tydeligvis nederlenderens kommende storhet allerede i 2015.

Den tidligere West Bromwich-speideren Stuart Miller hadde oppdrag med å hente inn riktige spillere for Premier League-klubben under Tony Pulis´ledelse. Veiene førte ham til Ronny Deilas Celtic.

Her fulgte han nøye med på en høy nederlendsk midtstopper.

Viste storhet før han ble stor.

– Jeg forstod innen 20 minutter at han var god nok til å spille i Premier League. Jeg anbefalte ham til Tony Pulis og sa at vi måtte signere ham. Jeg skrev i min rapport at hvis vi signerte van Dijk så ville vi doble pengene våres innen to år, forteller Millar ifølge The Scottish Sun.

Pulis lot seg ikke overtale, og Miller kan i dag smile av det hele. Southampton kjøpte van Dijk og satt igjen med langt mer enn det dobbelte da de solgte ham videre til Liverpool i januar.

En av gutta mot gamle høyder. (foto: liverpool, twitter)

For speider Miller ble blindheten til ledelsen hos West Bromwich utilgivelig.

– Dessverre så fulgte ikke West Brom det opp og det var frustrerende for min del og var hovedgrunnen til at jeg dro fordi jeg visste at jeg anbefalte en toppspiller, avslutter Millar.

Les: Manchester United-spiller: Vi presterer bedre mot topplag