Rio Ferdinand: «Val Gaal tabbet seg ut ved å selge disse to spillerne»

Hærføreren.

Louis van Gaal har om mulig fått et enda dårlige ettermæle enn David Moyes i Manchester United. Nåværende manager Jose Mourinho har brukt de første to årene på å klage over og prøve å rette opp de disposisjoner som ble gjort av hans forgjenger.

Nå har Rio Ferdinand slengt seg på og hevder salget av Tom Cleverley og Danny Welbeck betyr at Manchester United nå har mangel på spillere som forstår klubbens DNA.

Les på F7: Listen med hva eierne av Premier League-klubbene er gode for

De to akademispillerne forlot Old Trafford under Louis van Gaal etter at forrige sjef David Moyes hadde brukt paret sporadisk.

«Jeg er ganske sikker på at de som Cleverley & Welbeck som kom gjennom Manchester United-systemet, ville ha vært i klubben lenger hvis Sir Alex Ferguson hadde fortsatt litt lenger,» sa Ferdinand.

» De var viktige medlemmer av laget, de elsket klubben og kjenner dens DNA.»

Welbeck kom til Arsenal i 2014 for en rapportert £ 16million-avtale, mens Cleverley ble lånt ut til Aston Villa samme sesong før han kom til Everton på en gratis overgang i 2015.

Sjekk ut vår samarbeidspartner: Oddsen.nu – norges største tippeside

Det er alltid en god del styr hver gang den tidligere Manchester United helten beveger seg rundt. I går var han selvsagt på Champions League kamp.