(C) Bilde: Sarpsborg 08: Nicolai Næss

27-åringen har skrevet under en kontrakt til 31. juli i 2024 med Sarpsborg 08.

  • Det vi gjør i Sarpsborg nå med Micke som trener er veldig gøy. Jeg har sett stor utvikling og har lyst til å være med på det videre. Nå er det ordentlig gøy å spille fotball og gruppa er veldig bra. Det er en fin kombinasjon med bra alder på mange, gode verdier og det gjenspeiler seg på banen, mener Næss.

Les: Dag-Eilev Fagermo vil Ståle skal bli landslagssjef

Kvaliteten på øktene er mye høyere enn det har vært tidligere. Det tror jeg henger sammen med humøret som er i gruppa og at vi ser framgang. Vi drar alle mann i samme retning, utdyper han.


Næss, som har spilt både midtstopper og sentral midtbane i sin periode i Sarpsborg 08, har utenom én kamp denne sesongen, startet samtlige oppgjør.

  • Nicolai er en spiller vi setter høyt. Han er, som vi sa da han signerte før 2019-sesongen, en dedikert, treningsvillig og veldig god fotballspiller. Han har som spådd tatt en fin plass i gruppa og gjort en veldig god jobb for oss, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Øynet et nytt Europa-eventyr
Med Sarpsborg 08 håper Næss å ta nye steg. Målet er et nytt Europa-eventyr.

  • Ambisjonen er å klatre videre på tabellen og komme høyere år for år. Det hadde vært veldig moro med et nytt Europa-eventyr. Det er såpass jevnt i Eliteserien, så det er muligheter til å bite fra seg, sier han.
  • Les på Engelskeklubber: Manchester United gjør seg lekre for Ronaldo