Har et stykke igjen med å overbevise potensielle nye eiere.

Sean Dyche gikk ut av forrige sesong med en sterk 10. plass, bare fem poeng fra Tottenhams 6. plass. Denne sesongen skulle arbeidsgjengen fra Burnley ta det neste steget.

Men frem, ikke tilbake. For etter sommeren har det gått trått for Dyche og gjengen. to uavgjort og tre scoringer på syv kamper, sender pila solid i retning nedrykk. Med Crystal Palace, City, Everton og Arsenal som neste møter, kan det bli en spesielt traurig julefeiring for Dyche.

Les: Jo da, Rafael Benitez skal tilbake og vinne Champions League

Parallelt med at Burnley kjemper for å ikke miste kontakten helt med klubbene over streken, jobbes det på bakrommet med en løsning som skal gi klubben et økonomisk springbrett.

Ryktene har gått om at klubben er i forhandliger med egyptiske Mohamed El Kashashy og den amerikanske konsortiumet ALK Capitol.

Les på F7: Coca-Cola parkerer juletraileren

På torsdag så klubben seg nødt til å gå ut å bekrefte prosessen.

-I forbindelse med ulike påstander i media, bekrefter Burnley Football Club at klubbens ledelse er i diskusjoner med interesserte parter om fremtidig investering i klubben, begynner det i meldingen fra klubben.

Som forter seg med å berolige supporterne som frykter at noen «fordømte utlendinger» skal rasere klubben.

-Klubben vil forsikre supporterne og lokalsamfunnet at fremtiden til klubben har hovedfokuset, der en potensiell investering forutsetter at den støtter klubbens langsiktige bærekraft og beholder klubbens posisjon som a cornerstone of the local community.

For Sean Dyche betyr dette tiden og veien for å overbevise investorene om at han fortsatt er mannen for Burnley.

Les: Barcelona klarer ikke holde på arvtageren til Jordi Alba