Mr. Kane. (foto: Bayern München)

Thomas Tuchel reddet noe av æren for seg selv og Bayern München denne sesongen med å sende Martin Ødegaard og Arsenal-gjengen ut av Champions League. Nå venter semifinale, men for Tuchel er det over og ut i sommer, uavhengig om han henter CL-trofeet til München. Bayern-ledelsen jobber frenetisk for å hente erstatteren som kan lede klubben tilbake til topps, på fredag avslo en av toppkandidatene tilbudet.

Julian Nagelsmann var tidligere i år overraskende linket til Bayern-jobben, året etter de gav ham fikk sparken. En Nagelsmann-retur har likevel blitt mer og mer logisk. «De» som sparket 36-åringen er selv borte fra klubben, jobben Nagelsmann så langt har gjort med det tyske landslaget viser han representerer en potensiell vinnerfotball. På torsdag bekreftet agenten til Nagelsmann samtaler pågikk med Bayern München, men også andre. Agenten avsluttet med at «nå skjer det raskt»

LES: Sancho-suksess sender millioner i klubbkassa til Manchester United

Fredag til lunsj bekreftet det tyske fotballforbundet at de «vant kampen». Nagelsmann signerte forlengelse til etter VM 2026. For Bayerm München betyr dette at kandidaten som kjenner Bayern best og som for to år siden var den langsiktige trenerløsningen for klubben, nå har gjort seg selv utilgjengelig.

Alt du trenger å vite: Union Berlin – Bayern München

TYSK FOTBALL: Tar en drastisk Naby Keita-beslutning etter at Liverpool-floppen «nektet å gå på lagbussen»