(c) Bilde: VIP: Ronny Deila gir Aron Dønnum en bamseklem

Aron Dønnum er blitt enig med Vålerenga om å forlenge kontrakten fram til juni 2024.

– Det er en veldig viktig signering for oss, og det at han skriver under på en så lang kontrakt viser Arons kjærlighet til Vålerenga, sier Dag-Eilev Fagermo.

Det har lenge vært uklart om hvorvidt han ønsket å fortsette karrieren i Vålerenga fotball. Men nå ser det ut til at spilleren blir værende i Vålerenga frem til sommeren 2024. Det har lenge pågått forhandlinger mellom Oslo-klubben og Aron Dønnum. Nå er partene endelig enige om en forlengelse.

– Det føles veldig bra, Vålerenga er klubben i mitt hjerte. Jeg har vært åpen om at hvis det rette tilbudet kom så var det noe jeg ønsket, men når det ikke skjedde så vil jeg at Vålerenga skal sitte igjen med noe om jeg blir solgt, sier han og fortsetter: 

– Ambisjonene mine er å ta medalje med dette laget, og det kan skje allerede i år. Vi er en bra gruppe her nå som har hatt en god første sesong under Fagermo, og det var en selvfølge for meg å signere videre, avslutter han. 

20-åringen som lenge var koblet med en overgang til Serie B-klubben Lecce. Men nå ser det ut til at hans fremtid blir i Oslo-klubben. Dønnum var lenge koblet med en avgang bort fra klubben, også 2-Bundesliga-klubben Hannover 96, skal ha vist interessen for 20-åringen.

Sportssjef Jørgen Ingebrigtsen er naturligvis svært fornøyd med å få på plass avtalen med Aron, og vil samtidig skryte av samtalene som har vært. 

– Jeg er veldig glad for at vi har signert en ny kontrakt med Aron. Det har vært en fin og ryddig prosess, og jeg ønsker å takke både han og agent Jim Solbakken for samarbeidet, sier Ingebrigtsen og legger til: 

– Aron har som ambisjoner å komme seg videre, og det er også noe vi som klubb ønsker. Målet vårt er hele tiden å utvikle spillere som kan selges videre til et høyere nivå. Jim (Solbakken red.anm.) har gjort en veldig god jobb for både spillere og klubber i Norge tidligere, og det samarbeidet vi har hatt så langt har vært veldig bra, avslutter han. 

LES: Enda en klubb sirkler inn Bodø/Glimts danske magiker

Oslo-klubben la ut en Tweet om «2024» det er høyst usikkert om det er Eidsvoll-gutten Aron Dønnum som har signert kontrakt med Vålerenga. Senere bekreftet Vålerenga Fotball at Aron Dønnum har forlenget med klubben frem til 2024 på sin nettsider.