Robert Lewandowski har lenge vært sett på som den beste spissen i fotballverden. Nå er han i heftig konflikt med sin tidligere agent.

Det skal visstnok være strid mellom Bayern München storscorer Robert Lewnadowski og hans tidligere agent Cezary Kucharski.

Hans tidligere agent ble tirsdag arrester av polsk politi, og skal også ha startet etterforskning for å forsøke å presse ut penger fra den polske stjernespissen. De to samarbeidet i over ti år, men i 2018 valgte verdensstjernen å gå andre veier etter flere konflikter med Kucharski. Det er anerkjente nettstedet Onet som sitter på informasjonen.

Alt i alt skal hans tidligere agent ha krevd omlag ti millioner euro, som ligger ett sted rundt 110 millioner norske kroner. Etter at de to startet et firma tilbake i 2014. Det har nå fått Robert Lewandowski og hans team være uenig i, og derfor valgt å anmelde den tidligere agenten.

LES: Ronaldo er forbanne kaller det «Bullshit»

Kucharski har også en fotballkarriere bak seg, og har spilt for klubber som Sporting Gijon, sveitsiske FC Aarau og polske Legia Warsawa. Han fikk også med seg 17 offisielle landskamper for Polen.


Tysk magasin innblandet

Spissen tidligere agent skal også ha vært i samtaler med redaktøren i det tyske magasinet Die Spiegel over lengre tid, og skal i følge den polske spissens advokat ha truet med å lekke informasjon om Lewandowski og familien.

Her skal magasinet publisert to artikler, av den polske storscoreren tilbake i september. Her kommer det frem at spissen visstnok skal ha gjort endringer i sitt eget regsnakp, som gjør at han netaler mindre i skatt. Det har ført til at partene nå skal møttes i rettsalen, hvor de skal løse konflikten rundt sin tidligere agent.