Ser ikke helt ut som om de synger samme sang

Det står ikke noe i meldingen hva Malmö FF har tenkt til å snakke om i pressekonferansen som begynner Kl 12 i dag, men det er trolig dreier deg seg om en ny trener. 

Vi rister fortsatt på hodet over klubbens avgjørelse om å sparke sin hovedtrener Uwe Rösler, men slik er fotballen, alle gjør dumme ting innimellom der også, men de kommer litt vel tett i den svenske klubben.

Les: Uwe Rösler har levert for Malmö ble umulig å fortsette

Nå har de en erstatter i kikkerten. Kvällsposten skrev at assistenten til Åge Hareide på det danske landslaget, Jon Dahl Tomasson, trolig overtar Malmö FF.

Les: Manchester United er i ferd med å få en ny keeperstjerne

Uwe Rösler fikk, mest overraskende, sparken kort tid etter klubbens triumf i Parken, der de slo FC København, og sikret dermed førsteplassen i Europa League-gruppen og henviste danskene til andreplassen.

I Allsvenskan, etter kalenderåret, ble Malmö FF nummer to i en historisk nær toppkamp i Alsvenskan.

Det er ukjent om Jon Dahl Tomasson kan fortsette som assistent for Åge Hareide hvis han blir presentert senere i dag som ny manager for Malmö FF. – Får Tomasson jobben vil det være hans største jobb som trener,han har tidligere vært hovedtrener for nederlandske Excelsior og Roda samt assistent i Vitesse.

Jon Dahl Tomassons kontrakt med DBU går ut etter europacupfinalen i sommer, og det har lenge vært offisielt at kontrakten ikke blir fornyet. I stedet overtar Morten Wieghorst jobben som assistent, mens Kasper Hjulmand overtar landslagssjefsjobben til Åge Hareide. – For de om husker tilbake, Åge Hareide var hovedtrener for Malmö før han ble landslagssjef for Danmark.

Et lite råd til Jon Dahl Tomasson, vær fullstendig klar over at du kan ha suksess for Malmö FF og likevel få sparken, dessuten sager de av nesen på statuer av  av sine gamle helter.