Let Romero go.

Det er en ting som ble rimelig opplagt for oss og for Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær etter gårsdagens 0-0 kamp i FA Cupen mot Wolverhampton. – De har mer enn en keeper. 

Ole Gunnar Solskjær mener klubbens argentinske målvakt Sergio Romero legger press på førstekeeper David de Gea med utmerkede prestasjoner.

Les: Real Madrid har gjort det igjen – putter inn 300 millioner kroner i supertalent

Manchester United var definitivt på hælene i dagens FA Cup-kamp mot Wolves, men med flere imponerende redninger klarte United-keeper Sergio Romero å holde laget sitt inne i kampen.

Etterpå berømmet Ole Gunnar Solskjær sin argentinske reserve keeper ovenfor BBC Sport.

«De hadde flere sjanser, men Sergio Romero gjorde noen formidable redninger og vi var heldige med kanselleringen av målene deres»  (Han tenker på annullering av Wolves mål etter 76 minutter, Doherty styrer ballen i mål i feltet, men header den ned i armen sin og videre i mål.)

«Sergio har aldri skuffet oss, han har holdt buret rent så mange ganger. Han er en fantastisk person og en fantastisk profesjonell. Han legger press på David de Gea, og det er det vi ønsker. Vi vil ha verdens beste spillere.»

Les: Mats Møller Dæhli signert for «norskeklubben»

Sergio Romero holdt buret rent mot Wolves. Selv om United ikke gikk lenger, var Solskjær fremdeles fornøyd med resultatet.

«Jeg elsker denne turneringen, og det er et bra resultat at begge lag fortsetter å være med».

Sergio Romero er en keeper med lang erfaring, han får konstant spørsmål om hvorfor han som 32 åring velger å spille i skyggen av David de Gea som bare er 29 år når han er god nok til å være førstekeeper på nesten ethvert lag i verden. Romero kom til Manchester United fra Sampdoria i 2015, han har også tett på 100 landskamper for Argentina.

Målet er å en dag, og den kan komme fortere enn mange tror å overta som førstekeeper etter David de Gea som ikke er like briljant som før.