Det er mange som tror at nattens kamp hvor de regjerende NFL mestrene tapte blir legendariske Tom Brady siste kamp for New England Patriots.

New England Patriots mot Tennessee Titans 13-20

Les: Landslagssjef Janne Andersson overrasker med Zlatan uttalelse

New England Patriots med den legendariske Tom Brady som quarterback er overraskende sendt ut av denne sesongens sluttspill i NFL etter et hjemmeløp nederlag til Tennessee Titans.

Patriotene, som vant Super Bowl i fjor, mistet wild card-oppgjøret mellom de to AFC-lagene med 13-20.

Les på Popidol: Fortnite tjente over 15 milliarder i 2019

«Vi hadde fullt fokus. Vi ville ha det. Det er en stor seier over et stort lag i en fiendtlig atmosfære. Jeg er bare glad vi endte foran. En flott lagseier»sier Titans-spiller Derrick Henry, som løp 186 meter og gjorde et touchdown.

Kampen, som ble avsluttet tidlig søndag morgen dansk tid, kan vise seg å være 42 år gamle Tom Brady sin siste for klubben, skriver Reuters.

Patriotene har gått videre til Super Bowl de siste tre årene og totalt fem ganger på 2010-tallet. Klubben har løftet Vince Lombardi-trofeet som vinner av Super Bowl seks ganger i historien – alt sammen med Brady ved roret.

I sin imponerende karriere har Brady gjentatte ganger vært redningsmannen for patriotene, men mot titanene hadde han ingen mirakler gjemt i den kaste hånden. Totalt kastet han beskjedne 209 meter og ingen ledet etter et touchdown.

I neste runde møter Tennessee Titans mot Baltimore Ravens.

Det andre viltkortspillet i AFC falt ut til fordel for Houston Texans, som beseiret Buffalo Bills 22-19 etter overtid. Den neste motstanderen for texanerne er Kansas City Chiefs.