Hetsen fra Stabæk fans går verden rundt

(c) Privatfoto

Danske Ekstrabladet var først ute av medier utenfor Norge til å skrive om Stabæk fansen sin reaksjon på at Ola Brynhildsen gikk til Molde. – Deretter har medier i Sverige, Finland og Tyskland fulgt opp saken.

Det er lite sport å skrive om dagen så dette er en historie som kommer til å gå verden rundt. For bare noen minutter siden fikk vi en en telefon fra en kollega i den spanske sportsavisen Marca som gjerne ville har mer informasjon om saken og de lurte på om det hadde kommet flere trusler, noe vi bekreftet det ikke har gjort.

Les: Ola Brynhildsen gleder seg til å spille for Molde

Alle vet det sjeldent er populært blant klubbfans at en spiller bytter til en rival. – Likevel er det ingen unnskyldning på reaksjonene det 21 år gamle talentet Ola Brynhildsen etter han signerte for Molde.

«Her bor en Judas,» står det på et stort banner at de frustrerte fansen har hengt seg opp hjemme hos Ola Brynhildsens familie.

Tar avstand fra banneret
På Stabæk tar du stor avstand fra fansen som har valgt å uttrykke misnøye og valgte å møtes foran hjemmet til Ola Brynhildsen.

Det er synd at noen velger å ta steget så langt og henge bannere opp foran familiens hus. Vi tar det bort. Ikke bare går det utover ham, men det går også utover familien. Dette synes vi er uheldig, sier Stabæks direktør, Jon Tunold, til norske Dagbladet.

Les: Pochettino vil fullføre sitt Spurs-oppdrag

Klubben mislykkes
Hos klubbens offisielle støttegruppe ser imidlertid ting litt annerledes ut. De mener at Ola Brynhildsen har sviktet klubben med sin flytting til Molde.

«Det er virkelig dårlig gjort mot akademiet, klubben og alle som har hjulpet ham med å bygge ham som fotballspiller. Han har vokst opp noen steinkast fra Nadderud. Han har blitt hyllet og støttet hele veien av klubbens fans, og nå viser han at han setter seg over klubben. Det er veldig skuffende, og han må godta at noen velger å svare» sier lederen for Stabæks støttegruppe, Bjørnar Posse Sandboe, til Eurosport i Norge.