Ola Brynhildsen gleder seg til å spille for Molde

(c) Bilde: Molde FK: Ola Brynhildsen

Adm. dir Ole Erik Stavrum bekrefter at Ola Brynhildsen er klar for Molde FK fra 1. juli.

Ola har signert en 2 ½ års avtale med Molde Fotballklubb. Vi har har jobba med spillereren siden desember 2018 og har lagt inn flere bud på spilleren til Stabæk, men vi har ikke kommet til enighet med klubben sier Ole Erik Stavrum.

Les: Jaap Stam om managerjobb: «Det ser lovende ut»

Les: Mundo Deportivo: Neymar takket nei!

-Vi er veldig glad for at det nå er klart med Ola, vi har jobba med dette veldig lenge. En spiller som passer godt inn, som vi tenker her i Molde FK, fin alder og videresalgs potensiale. Ola kan komme inn å gjøre en innvirkning fra dag en, målscorer, sjanseskaper og hurtig. Så skal vi være med å videreutvikle han til neste nivå sier hovedtrener Erling Moe.

-Jeg gleder med til å spille for Molde Fotballklubb, det blir stort. Gleder meg til å møte gutta og vi kommer til å ta Eliteserien med storm i år også sier Ola Brynhildsen.

I Stabæk-miljøet mottas ikke nyheten om overgangen med samme grad av entusiasme. Ifølge TV 2 ble det natt til mandag hengt opp et banner utenfor huset til fotballspillerens mor med påskriften «Her bor en judas». Bildet er delt i sosiale medier.

Som klubb synes vi dette er veldig uheldig. Dette er en reaksjonsform vi ikke støtter i det hele tatt. Ola er en ting, men dette er jo særdeles lite hyggelig for hele familien. Stabæk som klubb tar avstand fra dette, sier Stabæks daglige leder Jon Tunold til kanalen.