Pochettino vil fullføre sitt Spurs-oppdrag

205
Som vi savner denne mannen.

Mauricio Pochettino drømmer om å komme tilbake til Tottenham og løfte sin første pokal med klubben. I november fikk argentineren sparken i Tottenham etter fem og et halvt års tjeneste.

Tiden som Spurs-manager ga ingen trofeer, men det var veldig nære. Tottenham tapte som kjent siste Champions League finale mot Liverpool. Pochettino er opptatt av å returnere til London-klubben for å oppleve følelsen av å vinne en pokal.

Les: James Rodriguez på vei til Premier League med en fireårskontrakt i lomma

Han sier dette til BT Sports, der han også erklærer seg høyt motivert for sitt neste prosjekt.

«Det var en fantastisk reise som endte på en måte ingen ønsket den. Men innerst inne i mitt hjerte er jeg sikker på at våre stier vil møtes igjen».

«Fra den dagen jeg forlot klubben, var drømmen min å komme tilbake og prøve å fullføre arbeidet vi ikke avsluttet. Vi var så nær å vinne Premier League og Champions League».

Selvfølgelig gleder jeg meg til å komme videre og jeg er så motivert for mitt neste prosjekt.

«Men innerst inne vil jeg gå tilbake fordi fansen er så spesiell. Kanskje om fem eller ti år, men før jeg «drar», vil jeg gjerne lede Tottenham».

«Jeg vil føle hva det vil si å vinne en tittel med Tottenham fordi fansen er fantastisk. All kjærligheten vi fikk var fantastisk, og det er en flott måte å betale tilbake».

Pochettino er for øyeblikket knyttet til Newcastle, som ser ut som en klubb som er i ferd med å bli overtatt av saudiarabere.

Les på Popidol: «Slumdog Millionaire» og «Life of Pi» skuespiller Irrfan Khan er død