Har lagt opp til at det kan ringe om to år. (foto: dortmund, twitter)

Agent Raiola og Haalands representanter melker situasjoner for det det er verdt før utkjøpsklausulen aktiveres i sommer. Ifølge Goal har Real Madrid sett seg lei av de urealistiske kravene.

Det går knapt en dag uten at Haaland frontes i spansk media, mye på grunn av den store interessen fra Real Madrid (og tidligere Barcelona før de skjønte at 21-åringen ikke passer inn i den nye lønnsstrukturen). Nå hevder Goal Real Madrid har innsett at Haalands krav til lønnsbetingelser kan ødelegge stemningen i garderoben.

Les: En gedigen pengemaskin på vei inn i i Serie A – skal kapre Champions League tronen

Aksepterer Real kravene fra Raiola for 21-åringen, risikerer de å provosere veteranene som har levert i år etter år for kongeklubben. Erfaringen med både Garth Bale og Eden Hazard som holder seg på topp av lønnshierarakiet på tross av minimalt bidrag på kamparenaen, har fått klubbpresident Perez og gjengen til å frykte at det samme kan skje Haaland.

Der fliegende Norweger. (foto: Dortmund, twitter)

Men hva med Kylian Mbappé, er ikke dette samme historien som Haaland?

Ifølge Goal er holdningen til PSG-spilleren en helt annen. Mbappé har gått hele veien til VM-titlen med Frankrike, har fått med seg en Champions League-finale og spaserer ut som free agent til sommeren. I tillegg har Mbappé sjeldent blitt skadet, noe som er rimelig vesentlig på San Bernabeu med Bale og Hazard som gjengangere på skadebenken.

Les: Le Parisien: PSG dumper Pochettino

Interessen hos Real-styret for Haaland er stor, men utkjøpsklausulen og lønnskravene i forhold til risiko har sørget for kalde spanske føtter.