Kan endelig vende tilbake.

Roma-legenden fikk en trist sorti fra hovedstadsklubben. Han ble mer eller mindre presset ut av troppen før han var klar, selv om lista var lagt lavt med tanke på spilletid. Så ble det en administrativ rolle i klubben som plaster på såret, men sårene var så dype at så lenge James Pallotta var president i klubben, kunne legenden verken jobbe der eller gå inn på treningsfeltet å se sønnen Christian på Romas U15-treninger. Nå er veien endelig fri.

-Jeg ønsket ikke å stanse med å spille. Jeg var i god fysisk form, så hvorfor skulle jeg stoppe? Det var ikke som jeg ønsket å spille hele tiden eller presset noen til å sette meg på banen, fortalte Totti ifølge Goal.

Nå har Palletta solgt klubben til The Friedkin Group for rundt 6.3 milliarder kroner. Og med Pallotta ute kan Roma og Totti igjen finne tilbake til hverandre.

Les: ESPN: For sent for Cristiano Ronaldo – døren er stengt

Etter at Gianluca Petrachi gikk i clinch med Pallotta og fikk fyken som sportsdirektør, har stillingen stått åpen. Ifølge Foootball-italia er dette en av de første oppgaven de amerikanske eierne gyver løs på når det formelle er på plass 31. august.

I tillegg til Tottis navn, snakkes det om en mulig retur for sparkede Petrachi eller tidligere Red Bull-boss Ralf Rangnick (som aldri kom seg inn hos Milan).

Petrachi og Rangnick har erfaringen og merittene som sportsdirektører, men Totti er Roma og vil gi supporterne (og spillerne, antar vi) et skikkelig boost.

Roma gjennom Pallotta knuste Totti, nå har klubben mulighet til å utnytte den vanvittige kunnskapen og teften til Roma-legenden – hvis de tør se forbi manglende praktisk erfaring som sportsdirektør.

Dette må bare skje!

Les: Bekreftet: Robbie van Persie tilbake som trener