Må visst gjøre seg ferdig i Juventus. (foto: ronaldo, twitter)

France Football hevdet tidligere denne uken at fotballens portugisiske superstjerne CR7 hadde gått lei av dårlige medspillere hos Juventus og vurderte en overgang til PSG. Ryktet om Neymar+Mbappé+Ronaldo på samme gressmatte har ikke overraskende skapt reaksjoner. ESPN tok opp telefonen og sjekket ut kilden sin hos PSG for å høre om det var noe hold i det ville ryktet.

Etter PSGs spektakulære robberi av Neymar fra Barcelona i 2017, har vi innfunnet oss med å forvente det villeste fra oljefondet i Paris, men nå virker det som PSG har en hvilepause fra å hente inn fler av de største superegoene.

Les: Gareth Bale «nektet» – har meldt seg ut av Real Madrid

ESPNs kilde hevder at PSG prioriterer å forlenge med Mbappé og Neymar utover 2022 fremfor å hente inn en spiller de har jobbet i årevis med å hente til klubben. Ifølge ESPN har PSG siden Qatar Sports Investment tok over butikken i 2011, gjentatte ganger jobbet med å overtale Ronaldo til å kaste glans over Paris-klubben.

PSG-eierne trodde bestemt at de skulle lykkes med å hente Ronaldo i 2012, men portugiseren snudde Ligue 1-klubben ryggen. Ifølge ESPNs kilde har PSG revet i stykker planene om å hente Ronaldo til Paris, og takker nei til 35-års versjonen av den portugisiske superstjernen.

Du hadde din sjanse, Cristiano, nå får du avslutte det du kom for i Torino.

Les: Bekreftet: United har 50 % av de beste talentene i Premier League!