Selv før Juventus røk ut av Champions League var ikke alt som det skulle være i paradis, gutten med gullballene er en vinnerskalle av dimensjoner og det blir ikke mer heder hvis man ikke er på et lag som vinner utenfor egen liga.

Juventus vant 2-1 over Lyon fredag ​​kveld, men det var ikke nok til å avansere til kvartfinalen i Champions League på grunn av regelen om bortemål.

Les: Ronaldo vurderer overgangen som vil gi oss verdens råeste angrepstrio!

Cristinano Ronaldo scorte begge målene for Juventus, mens Menphis Depay med sitt tidlige mål satte et press på de italienske gigantene de ikke klarte å møte.

Det ville vært enklere å godta å ryke ut så tidlig i Champions League hvis det hadde vært for et storlag, men når det er «lille» Lyon som ikke engang er seriemestre hjemme i Frankrike blir det umulig. – Ronaldo er misfornøyd med manager Maurizio Sarri, med sammensetningen av laget, svekkelse av egen status og ikke minst manglende resultater.

Store ting diktert av den portugisiske stjernen må skje i løpet av få dager for at han skal velge å bli trofast ovenfor den gamle dame.

Les: Stjernekeeper klar for tysk fotball

Juventus – Lyon 2-1

12′ 0-1 Memphis Depay
43′ 1-1 Cristiano Ronaldo
60′ 2-1 Cristiano Ronaldo