En til ut: Eirik Horneland vil krympe stallen

(c) Bilde: RBK: Djordje Denic
Top Article ad

Det blir et år i solen for Rosenborg sin serbiske midtbanespiller Djordje Denic han lånes nemlig ut fra Rosenborg til Apollon Limassol. – Det virker som om Kypros har en spesiell tiltrekningskraft på spillere (og trenere) som har vært i Norge en stund.

23 åringen har vært i Trondheims-klubben siden han i 2018 kom fra den for oss ukjente serbiske klubben Rad. Denic noterte seg for ett mål på 30 kamper.

Les: Birkir Bjarnason sjekker inn i Serie A

Nå venter et år i den kypriotiske eliteserien for Denic. Apollon Limassol ligger på 3. plass. – Etter forrige sesong uttalte trener Eirik Horneland på flere pressekonferanser at han så for seg å krympe stallen ned til et mindre antall. Det er en tanke Rosenborgs nye sportssjef Mikael Dorsin er helt med på noe han sa i et intervju med Eurosport forrige uke:

«Det kan åpne opp for yngre spillere og gi mer rom til dem som kommer nedenfra, til å vise seg frem og konkurrere. Man låser kanskje mange plasser med en stor stall, mens nå kan kanskje flere hospitere og vise seg frem. Jeg synes det er positivt»

Fra før har Mike Jensen forlatt Rosenborg også han til Kypros, men en annen klubb APOEL (som ledes av Bruttern) og for et par dager siden meldte Olaus Jair Skarsem overgang til Kristiansund.

, mens Kristoffer Zachariassen har kommet inn portene på Lerkendal.

Les på Popidol: Comeback for Kræsj Pink