Manchester United har ny kaptein

Ole Gunnar Solskjær fikk sagt skikkelig farvel til sin gode venn Ashley Young

Det er ikke en veldig overraskende nyhet som Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær kommer med. – Kaptein Ashley Young som snart er historie på Old Trafford byttes ut med en fersking.

Midtstopper Harry Maquire overtar kapteinsbindet bare 6 måneder etter han ble kjøpt av Leicester for imponerende 87 millioner euro. – Allerede har Maquire vært «vikar» kaptein en god del i høst da Ole Gunnar ofte har pekt på benken for Ashley Young.

Les: Birkir Bjarnason sjekker inn i Serie A

Før møtet mot Liverpool på søndag ga Ole Gunnar Solskjær klar beskjed:

«Harry skal fortsette å ha armbindet. Han har vært en leder, og jeg har vært så imponert over lederskapet hans. Han har kommet inn her, og alt ved ham forteller meg at han er en leder»

Les: Marcelo Bielsa kaster seg over telefonen for å hente Manchester City talent

Ole Gunnar Solskjær er selvsagt imponert over sin gamle kaptein som har vært over åtte år i klubben og som virkelig har levert varene:

«Ashley blir 35 i sommer, og om han får en toårskontrakt et sted, er det opp til ham å godta den. Vi var ikke klare for å tilby ham det samme»

«Han har vært viktig for klubben, han har vunnet trofeer. Men tiden var inne nå. Han sa at han ønsket å prøve dette, så hvorfor ikke gjøre det nå?»