Det koster ca 100 millioner kroner å sparke Antonio Conte

Var langt fra moro på de siste pressekonferansene i England.

Helst siden i fjor sommer har ryktene om Antonio Conte sin exit florert, vi nevner i fleng; Bayern München, men der ble det Jupp Heykes, Paris Saint-Germain, men der ble det Thomas Tuchel og Italia som hentet hjem Roberto Mancini fra Russland. 

Det er dyrt for Chelsea å sparke deres manager, men stadig flere mener det koster mer i tapt suksess å beholde han den de 100 millionene det koster å bli kvitt han.

Les: Chelsea stjerne signerer på 3,3 millioner i uka kontrakt hvis Conte får sparken

Vi synes det er litt rart at eier Roman Abramovich ikke har gjort noe med Antonio Conte, han har vært rimelig raskt når ting har gått den gale veien tidligere, det tok ikke så lang tid før Jose Mourinho, Luiz Felipe Scolari, Andre Villas-Boas og Roberto Di Matteo fikk sparken.

Men hva skal Antonio Conte gjøre nå, alle klubbene vi trodde han skulle til (og Italia) har allerede ansatt noen. – Hva med et friår?

Chelsea klarte ikke å avslutte Premier League topp fire og dermed klarte de ikke å kvalifisere seg til Champions League enste år. – Det er liten tvil om at det nærmer seg en brå slutt for Antonio Conte.