(c) Bilde Bodø/Glimt

Det som er Norges beviselig beste trenerteam er med videre. Bodø/Glims hovedtrener Kjetil Knutsen og hans apparat har lyst til å være med videre og signerte på julaften en forlengelse.

Årets sesong var en eneste stor fest for Bodø/Glimt, avslutningen av forrige sesong ga klare advarsler til alle andre lag i Eliteserien hva som de hadde i vente og det slo til. Selv etter seriegullet var et faktum fortsatte de å vinne.

Les: Forhandler med Mauricio Pochettino

81 poeng ble fasiten, for de som er raske i hodet og vet hvor mange kamper som spilles i en Eliteserie sesong ser fort at de bare var 9 poeng unna full pot, nærmeste konkurrent Molde landet på 62 poeng.

Neste år bli det spill i Europa og trolig nok en dominerende sesong i Eliteserien. – Fra før har årets spiller Philip Zinckernagel bestemt seg for å være med videre og nå altså også årets trener Kjetil Knutsen og hans folk.

Les: Denne gangen har Manchester United definitivt truffet blink på overgangsmarkedet

Både Kjetil Knutsen og Morten Kalvenes har forlenget sine avtaler til å strekke seg til sommeren 2022.

– Jeg er stolt over hva vi har fått til og derfor ble det helt naturlig å forlenge min avtale med Glimt, sier Knutsen til glimt.no.

Kjetil Knutsen kom til Bodø/Glimt foran 2017-sesongen og fikk med seg Kalvenes etter 2018-sesongen. Jonas Ueland Kolstad har vært en del av laget lenge. Dermed kjenner trenerteamet hverandre godt og Knutsen gleder seg over at klubben er enige med resten av gjengen også.

– Det er avgjørende, naturligvis. Vi er ett team og jobber utrolig bra sammen, sier Knutsen, som i tillegg til trenerteamet også drar frem resten av klubben.


– Vi er flere som har dratt i samme retning i flere år. Blant annet er vi veldig fornøyd med de fysiske apparatet, men det er mange som står bak og har bidratt til suksessen. Det er bra at vi har såpass med kontinuitet i teamet vårt, sier han.

I tillegg har også klubben blitt enige om å forlenge avtalen med Glimts keepertrener, Jonas Ueland Kolstad. Bodøværingen fortsetter arbeidet med Glimts sisteskanser i tre nye år.

– Jonas har gjort en viktig jobb for oss i flere år. Mange ser på Jonas som en keepertrener, men han er mye mer enn det for oss. Han er en viktig del av trenerteamet! skryter Knutsen til slutt.

Daglig leder i Bodø/Glimt, Frode Thomassen er naturligvis svært glad for å få på plass denne godnyheten like før julen ringes inn.

– Vi er veldig glad for at vi nå går sammen inn i en ny spennende sesong, og kan fortsette å utvikle klubben videre til det beste både på kort og lang sikt, sier han.

Bodø/Glimt er også i sluttfasen av forhandlingene med Aasmund Bjørkan om å forlenge hans avtale i tre nye år. Bjørkan går da inn som en del av trenerteamet i