Jerome Boateng

Avtalen om en overgang nå i vinter for den 31 år gamle midtstopperen Jerome Boateng synes å gå i vasken. – Det er helt legitime grunner for at Bundesliga-klubben Bayern München ikke ønsker å miste Jerome Boateng nå. – Bild skriver klubben har sett at de har for få alternativer bakover og må derfor blokkere overgangen til Arsenal som i prinsippet var helt klar.

Årets sesong har forløpt tøffere enn vanlig, skal Bayern München ta hjem nok et seriemesterskap må de ta igjen RB Leipzig som etterhvert har sluttet å tape kamper og nesten ikke gir fra seg poeng.

Les: Skandale agent Mino Raiola flørter med Manchester Uniteds superspiss

Etter 17 kamper ligger Bayern München på en tredjeplass fire poeng bak RB Leipzig.

Før møtet mot Hertha Berlin så kommer klubben med noen positive skadenyheter, midtbanespiller Snerge Gnarby trener igjen og deres største stjerne Robert Lewandowski er klar til søndagens kamp.

Les på Popidol: Sjette og aller siste sesong av «Vikings» er helt uten norske skuespillere

Det er fortsatt mange som er ute med skade, Kingsley Coman fikk et tilbakeslag i opptreningen etter en kneskade. Kicker sier at Coman er syk for øyeblikket, så han må slutte å trene i noen dager. Franskmannen har vært ute av aksjon i mer enn en måned.

Javi Martinez er på sidelinjen i minst to uker til, etter han pådro seg en hamstringskade mot Wolfsburg i desember. Jann Fiete-Arp og Lucas Hernandez har trent med førstelaget, så de vil sannsynligvis være tilbake i aksjon snart. Niklas Sule er den eneste virkelig langvarige fraværende for Die Roten da han knuste sitt fremre korsbånd i oktober.