Skandale agent Mino Raiola flørter med Manchester Uniteds superspiss

Feit John Lennon

Marcus Rashford er midt inne i sin beste sesong i sin karrière for Manchester United. – Det er lett å glemme han bare er 22 år gammel, man føler at han har vært med for alltid.

Det var noen år med stagnasjon, særlig under Jose Mourinho, men nå som en fugl føniks stiger han opp på fotballhimmelen. – Det har fått den grådige agenten Mino Raiola til å våkne og det skal ha blitt «holdt samtaler» for om mulig kunne representere Marcus Rashford.

Les på Popidol: Barcelonas manager ble droppet av Premier League-klubb

Må vite, dette er agenten som for ikke så lenge siden sørget for at Erling Braut Haaland gikk til Borussia Dortmund for småpenger mens han selv puttet 100 millioner kroner i lomma. – Agenten er en konstant ødeleggende faktor for klubber og spillerne han representerer, noe den legendariske manageren Sir Alex Ferguson skriver om i sin selvbiografi.

På bare 22 Premier League-kamper har Marcus Rashford 14 mål og fire assist, inkludert mål mot Chelsea, Liverpool, Manchester City og Tottenham. – Det gjør han til en favoritt hos fansen, men hvis det The Athletic skriver om fører frem og Mino Raiola blir hans agent, vil hans stjernestatus raskt falle.

Les: Frank Lampards første kjøp ble en norsk 16 åring

Det italienske møkka-agenten har allerede eglet seg innpå Jesse Lingard for å tvinge igjennom en overgang.

Her er noen offentlige høydepunkter i «konflikten» mellom Raiola og de røde djevlene.

Paul Pogba er foreløpig representert av Raiola:
«Pogbas problem er Manchester United. Det er en klubb uten kontakt med virkeligheten og uten et sportslig prosjekt»

«Jeg ville ikke ta noen dit, de ville til og med ødelegge Maradona, Pele og Maldini. Paul trenger en klubb og en tropp, en slik Juventus var før.»

Rett før sesong start fyrte Raiola ytterligere «alle vet Pauls vilje til å gå videre» etter å ha innrømmet at han ikke visste om franskmannen ville være med videre.

United vil absolutt ikke ha en Pogba 2.0-sak med Rashford.


Sir Alex Ferguson var sterkt kritisk til Raiola i sin selvbiografi.

«Det er en eller to fotballagenter jeg rett og slett ikke liker, og Mino Raiola er en av dem,»

«Paul Pogba? He had a bad agent. A s***bag.»

Rashford er for øyeblikket representert av brødrene sine, Dane Rashford og Dwaine Maynard, og av hensyn til sitt forhold til United bør spissen holde det slik.