Donny van de Beek stolt av drakta

Man Utd har blitt tatt innersvingen på av Real Madrid etter at et av toppmålene deres – Donny van de Beek – blir med de spanske tungvektere Real Madrid i sommer.

Ole Gunnar Solskjærs søken etter forsterkninger på midtbanen har blitt rapportert mye, med den pågående forvirringen rundt Paul Pogbas langsiktige fremtid med klubben og Scott McTominays utidige skade som forlater de røde djevlene farlig mangel på muligheter i midten.

Bruno Fernandes har blitt utpekt som Solskjærs prioriterte mål, med den siste rapporten som antydet at han er klar til å gjennomføre bytte ‘når som helst’.

Den potensielle overføringen har truffet flere hindringer de siste dagene, men de fleste eksperter tror det løser seg snart.

Les: Liverpool nærmer seg tysk sensasjon

Ajaxs Van de Beek har også fått sin rettferdige andel av spaltemeter, med flere rapporter som avslørte at den nederlandske stjernen sto høyt på den norske sjefens ønskeliste.

Håpet om den overgangen ser imidlertid ut til å ha gått tapt etter at den nederlandske avisen De Telegraaf avslørte at 23-åringen faktisk blir med på Zinedine Zidanes Los Blancos i sommeren.

Journalist Valentijn Driessen, fortalte Veronica Inside og Goal.com om den forestående overgangen, og sa: “Du kan skrive det ned [Van de Beek til Real Madrid-overføringen blir gjort]. Det hele er avgjort. Det er gjort.»

Driessen fortsatte: «Manchester United trenger ikke å ringe etter ham lenger.»

Les på Popidol: http://Netflix øker prisene i Norge

Avisen skriver at avtalen mellom de to lagene vil være verdt 55 millioner euro.