Sarr in action. (foto: watford, twitter)

Watford-spilleren har vært linket til Liverpool det siste året, men så langt ser det ikke ut som Champions League-finalistene trykker på kjøpsknappen. Dette åpner for muligheten for Newcastle.

Sarr har 91 kamper i Watford-drakta med 24 scoringer på samvittigheten. The Hornets dro opp 35,7 millioner for Rennes-vingen i 2018, men etter tre sesonger er Sarr varslet videre.

Les: Solskjær og de ni andre syndebukkene som ble tuppet ut av Premier League 2021/22

24-åringen har ingen planer om å følge med Watford ned heisen til Championship, ikke når flere klubber, Liverpool inkludert, har vist stor interesse.

Ifølge Football Transfers har Newcastle fått tilbudet om å signere 24-åringen, der den senegalesiske spillerens agent har vært i møter med Magpies forrige måned. Football Transfers hevder agenten kom med prislapp på solide 40 millioner pund (der den reelle markedsverdien ligger nærmer 20 millioner pund),

Det har kommet en strøm med agenter som har «tilbudt» sine klienter til det som over natta ble en av verdens potensielt rikeste klubber, men Sarr kan passe inn i profilen på en spiller Eddie Howe har bruk for.

Les: Bekreftelsen som gjør Arsenal til tittelkandidat i Premier League!

Det som blir interessant, er hvordan Liverpool responderer på at Sarr nå har bestemt seg for å skifte beite, der Newcastle er trukket inn på banen.