Zaha har skylden for at Crystal Palace møter en United-vegg på høyresiden

(foto: united, twitter)
Top Article ad

Aaron Wan-Bissaka trengte ikke mange ukene på å bli en fullverdig United-spiller. Litt av æren for det, kan Wilfried Zaha ta på seg.

Unge Wan-Bissaka spilte med Zaha fra 2016, og har fått støtten og guidingen som har gitt United det som så langt ser ut til å være den sårt tiltrengte forsvarsspilleren.

Les: Maars Johnsen landet på Værnes i går kveld

Faktisk oppgir 21-åringen Zaha som grunn til at han ble forsvarsspiller.

-På trening kan Zaha drible forbi andre spiller for gøy, så da jeg stod opp mot ham ble folk sjokkerte. For det første fordi jeg ikke var høyreback, men også fordi de ikke hadde sett noen som kunne drible ham. Så jeg gav ham en utfordring, som hjalp oss begge, sier Wan-Bissaka til Uniteds hjemmside.

Les på Popidol: David Bowie med legendarisk jubileumskonsert på vinyl

Og hvilke tips gav Zaha på veien til Old Trafford?

-Da jeg skrev kontrakt med United, fikk jeg noen råd av Wilfried Zaha. Han fortalte meg at jeg ikke skulle gjemme meg, men at jeg har kommet til United for en grunn, og skulle derfor gå fryktløs inn, minnes Wan-Bissaka.

På lørdag møtes de to for første gang i ikke matchende drakt. Da får vi se om Zaha skal få kjenne på sine egne råd. I mellomtiden, her er litt Bling:

Les: Bekreftet: Renato Sanches har landet i ny klubb