Christian Eriksen sagaen fortsetter, sjefene i krisemøte

Christian Eriksen er meget populær
Top Article ad

Tottenham sin danske superstjerne Christian Eriksen har fått tilbud om forlengelse og lønnsøkning som han har avslått trolig fordi han ser seg selv i spansk fotball så snart som mulig. – Styreleder Daniel Levy er som alltid mest opptatt av penger og vil cashe inn mens manager Mauricio Pochettino ønsker desperat å ha Eriksen med videre. – På torsdag møttes de to til krisemøte. 

Vi er på vei inn i finaleuka i det europeiske overgangsvinduet og de fleste regner med at det kommer inn tilbud fra fransk, spansk og italiensk fotball. Mauricio Pochettino og Daniel Levy har ifølge Daily Mail møttes for å komme frem til et kompromiss.

Les: Bekreftet: Renato Sanches har landet i ny klubb

De to ønsker det motsatte, men skal ha blitt enige om at hvis det kommer et bud på 50, skal Tottenham seriøst vurdere det på grunn av risikoen for ellers å tape til Eriksen gratis neste sommer.

«Levy ønsker å tjene penger på en spiller hvis kontrakt går ut på slutten av sesongen, mens Pochettino mener troppen hans er bedre med Eriksen».

I forkant av søndagens kamp mot Newcastle har manager Pochettino fortalt pressen at Christian Eriksens situasjon er skadelig for både klubben og dansken selv.

«Det er ikke den beste situasjonen for Eriksen. Det er ikke det jeg eller klubben trodde det ville være»

«Det er vanskelig å sette en finger på problemet. Du prøver å minimere det og takle situasjonen. Det er en viktig spiller som trenger å hjelpe laget med dets prestasjoner», sa Pochettino til The Guardian.

Tottenham har allerede sikret seg i tilfelle Christian Eriksen selges ved å hente franske Tanguy Ndombele i Lyon og argentinske Giovani Lo Celso i Real Betis, som begge spiller på midtbanen.

Franskmannen har imidlertid blitt skadet, og ifølge Pochettino er Lo Celso langt fra kjempeform.

Derfor trenger Tottenham fortsatt den 27 år gamle dansken, noe som setter klubben i en straffesituasjon.

«Jeg er alltid åpen for å hjelpe klubben og Daniel Levys (styreleder, red.) Bestemmer. Jeg vet at beslutningene som dette er tøffe, men jeg prøver alltid å være i rollen der jeg kan gjøre det beste for klubben og spilleren»

«Det viktigste er å ta den beste beslutningen for begge parter»