West Ham har solgt Martin Samuelsen

582
(c) Bilde: Hull City: Martin Samuelsen

Den norske «wonderkid» og kantspiller Martin Samuelsen begynner å bli voksen, han er bare 22 år, men er allerede en veteran som kan gå inn på de fleste lag og bidra. – Det undret oss stort da West Ham veide han og fant han for lett for Premier League før sist sesong og lånte han ut til Haugesund.

For noen dager siden begynte praten om en ny låneavtale i England, men nå viser det seg at det blir et salg til Championship-klubben Hull. – Samuelsen mener at dette er et godt valg for hans videre karrière til tross for at han sikker kjenner godt hvordan klubben etter et salg gikk i vasken har behandlet sin tidligere kaptein Markus Henriksen.

Fotballeventyret startet tidlig for Martin som ble hentet til Manchester City sin ungdomssatsning fra Vard helt tilbake i 2012. – Tre år senere ble han kjøpt av West Ham som ikke har gjort annet enn å låne han ut. Etter fem år som leiesoldat blant annet i Peterborough (hvor nåværende Hull manager Grant McCann var leder, de to utviklet et godt forhold) har Martin Samuelsen signert en kontrakt for de neste 2,5 årene med Hull.

«Jeg er veldig glad for å være her. Det var et enkelt valg å dra til Hull, spesielt på grunn av klubbens historie, sier 22-åringen til Hull sine sider og fortsetter: «Manageren var også en viktig faktor. Han hadde stor påvirkning på meg under tiden min i Peterborough, og jeg ser fram til å jobbe med ham igjen».

Les: Alexander Sørloth med ny planhttps://www.sporten.com/alexander-sorloth-med-ny-plan/

Sist sesong i Haugesund var en positiv opplevelse for både klubb og spiller, det ble i alt 39 kamper og 14 scoringer. – Haugesund prøvde å forlenge låneavtalen, men lysten til fast kontrakt og England ble for stor.

Les på Helsesjefen: Kan innføre forbud mot heading

Les: Sportsbetting vs. Casino spill: Hva er forskjellen?