Fortsatt en glad gutt. (foto: united, twitter)

Han holder til i badebyen Brighton, men spiller som han skulle være i en av de største fotballbyene i England. Ifølge Sky Sports er det kun spørsmål om tid før Graham Potter må planlegge treningene uten Ben White.

For ifølge Sky Sports har Manchester United, Tottenham og Chelsea alle speidere med blikket rettet mot White. Når Brightons midtstopper scorer på Wyscout´s index som den fjerde beste midtstopperen i Premier League denne sesongen, bare slått av Zouma, Magalhaes og Thiago Silva, da er 23-åringen allerede en gigant.

Les: Le Parisien: Trekker seg fra kampen om verdens beste ving

Det tok av allerede forrige sesong da White trollbandt mange på leie hos Leeds. Bielsa var såpass imponert over bidraget som sendte klubben opp i selskapet de var ekskludert fra, at Leeds ikke ga opp før deres 3. bud ble avslått av Brighton.

Ifølge Goal var det siste budet på solide 25 millioner pund.

Les på Engelske klubber: Julen Lopetegui på lista til en av de kuleste klubbene i Premier League

Etter sommeren har også Liverpool, United, Tottenham og Chelsea ikke overraskende blitt linket til White. Det er manko på ekstreme midtstoppere, og markedsprisen har steget til rundt 50 millioner pund i takt med prestasjonene til White i verdens tøffeste liga – for klubben som såvidt holder seg over nedrykksgjørma.

White signerte tidligere i år en fireårsavtale, så Brighton vil gjøre alt for å la Whites ferdigheter komme klubben til gode ute på banen. Men den dagen United eller noen av de andre gigantene viser 23-åringen at han er tiltenkt en rolle i øverste del av Premier League og ute i Champions League, da tvinges Brighton til å ta ut gevinsten.

Ifølge Sky Sports akter Solskjær, Mourinho og Lampard alle å overbevise White til sommeren hvor han bør tilbringe neste sesong.

Les: Rio Ferdinand: Liverpool har spilleren som er totalt undervurdert