Fikk nok Adrian til å føle seg mindre. (foto: liverpool, twitter)

Liverpool har hatt sine keeper-historier. Så entret Alisson Anfield og de største trofeene fant veien til Liverpool. Uten tvil en av verdens aller beste mellom stengene, men hva når brasilianeren må ta seg en time out?

Forrige sesong da dette skjedde, satt Liverpool-supporterne med klump i magen når Adrian hadde noen av sine mer ukonsentrerte inngripener. Spanjolen er en dritgod keeper, men med Loris Karius-bagasjen du har med deg som Liverpool-keeper, blir hver minste tabbe blåst opp.

Les: Lampard har lansert sin kandidat til Derby-jobben

Derfor var det viktig for Jürgen Klopp å overbevise om at Caimhin Kellehers kamp mot Ajax på bekostning av Adrian ikke skyldtes mistro til andrekeeperen.

Med Alisson ute med trøblete hamstring holdt 22-åringen nullen med fire redninger. På andre siden av banen gjorde 19-åringen Curtis Jones jobben. 1-0 og videre fra gruppespillet.

-Top, top, top, top. Det var enkelt å velge Caoimhin fordi han rett og slett fortjente det, men det var tøft å ikke la Adrian spille fordi han har gjort det virkelig bra for oss: flere clean sheets, for en sesong i fjor, Super Cup finale og alt dette, forklarer Klopp ifølge Goal.

Les på Engelske klubber: Julen Lopetegui på lista til en av de kuleste klubbene i Premier League

Caoimhin var også keepertypen Liverpool trengte mot Ajax.

-Vi trengte Caoimhin-pakken… Vi trengte det på grunn av presset fra Ajax, vi trengte chip´ene hans into the half-spaces og alt det andre. Dette fungerte, men når det kommer til stykket handler alt om redningene, holde ballen ute av netten. Han gjorde dette minst to ganger på en eksepsjonell måte, fortsetter Liverpool-manageren.

Som skjønner hva en Champions League-kamp betyr for en 22-åring.

-Jeg er ganske sikker på at han enten vil sove virkelig godt, eller ikke i det hele tatt, men han vil kose seg med begge, avslutter Klopp.

Vi lurer litt på om det ble noe søvn på Adrian. Alisson ute. Stor Champions League-kamp. Klopp velger en 22-åring.

Les: Rio Ferdinand: Liverpool har spilleren som er totalt undervurdert