(c) Bilde: LFK: Sander Munkeby Sundnes og Andreas Hegdahl Gundersen

Det er veldig lite som tyder på at Levanger kommer til å overleve i OBOS-Ligaen. I sommer har det gått fra vondt til verre, med 9 tap og 2 uavgjort på de 11 siste kampene. 

Den siste kampen mot Kongsvinger endte uavgjort og på søndag møter de et sterkt Viking lag som ligger i motsatt ende av tabellen på 3.plass bak Mjøndalen og Aalesund.

Les: Nå er også lillebror Northug tatt for fyllekjøring

Midtbanespiller Andreas Peterson håper de slutter å tape og mener at tre poeng er mulig. Det er et lag på vei ned som snakker:

De vil naturligvis være favoritter, vertfall hvis man ser på tabellen men det tenker vi ikke på.

«Vi drar ned med stor tro på at tre poeng er mulig. Vi har brutt tapsrekka og følelsen av at trepoengeran kommer blir bare større og større. Vi har sett at Viking har sine svakheter og at stemningen rundt klubben ikke er helt på topp. Men helt klart så er Viking store favoritter».

Det er to unge karer i Levanger som er skikkelig fornøyde om dagen. Sander Munkeby Sundnes og Andreas Hegdahl Gundersen har denne uken skrevet toårskontrakt med LFK.

Begge har vært fast innslag på A-treningene en lengre periode. Gundersen fikk sin debut i OBOS-ligaen i fjor mot Jerv på TOBB Arena Levanger.

Sander og Andreas har vært solide for LFK2 og bidro sterkt når LFK2 slo Verdal IL sitt A-lag sist mandag.