Brendan Rodgers viser frem en fotballdrakt (c9 Bilde Leicester Football Club

Det hadde vært kult å skrive at Steven Gerard og Rangers puster Celtic i nakken i Skotske Premiership og at manager Brendan Rodgers forlater klubben når det som mest, men sannheten er at de leder komfortabelt med 8 poeng. 

«Føles som om han stikker av»

Likevel, Celtic var slettes ikke hypp på å gi slipp på sin suksessmanager som nå for noen øyeblikk siden, rett før viktig hjemmekamp mot Brighton ble presentert som ny Leicester manager.

Les: Celtic informerer: Rodgers i samtaler med ny klubb

Leicester manager Claude Puel fikk sparken på søndag etter en elendig start på året. Brigton kampen som er igang nå, blir den nye manageren se fra tribunen, Rodgers tar tømmene fra neste kamp på er mot Watford på lørdag. – En langt tøffere kamp en den rolige og «softe» introduksjonen som Ole Gunnar Solskjær fikk som ny og midlertidig Manchester United manager.

«Jeg er veldig glad for nå å være trener for denne fantastiske fotballklubben. Forhåpentligvis kan vi, med min erfaring og talentet i spillergruppen, være suksessfulle sammen», sier Rodgers på Leicesters Twitter-konto.

Les: Ola Kamara nærmer seg overgang

«Jeg er veldig privilegert og stolt over å være her som Leicester-manager. Jeg skal vie livet mitt for at supporterne skal bli fornøyde»

Brendan Rodgers har mange ganger som Celtic-manager skrytt av norske Kristoffer Ajer, det er ikke uvanlig at spillere følger etter en manager/trener som de liker og har god erfaring med. – Kan tenkes dette er Ajer sin veil til Premier League .

Mange husker Rodgers fra hans tid i sjefsstolen i Liverpool mellom 2012 og 2015.