(c) Foto: Stabæk, Foto: Kristian Bjerke. Jan Jönsson er tilbake i Stabæk

Etter det på ny kom oppblomstring av smitte, har det ført til at flere av spillerne i troppen har mer energi en vanligvis.

Stabæk-treneren Jan Jönnson filosoferer litt over dagens fotballsituasjon, hvor flere enn noen gang har fått merke det enorme smitteblomstringen her til lands. Det har ifølge han selv fått «energien» tilbake spesielt på treningsfeltet.

Han fikk også spørsmål om hvordan han syntes om «nødlandslaget» hvor flere av spillerne var fra Stabæk-akademiet og spill for A-laget. Hvor han tydeligvis ble rørt av tanken.

LES: Kåres retur til Lerkendal, kan bli ytterligere utsatt

– Det er en stor ære spesielt til akademiet vårt, med litt mer stang inn – istedenfor stang ut kunne Norge har vunnet den kampen, sier Stabæk-sjefen til klubbens hjemmeside.

Stabæk har i utgangspunktet ikke noe å spille om for resten av inneværende sesong. Men spør du sjefen selv, så har de alltid noe å spille for. Og viktig å få god-følelsen inn foran neste sesong. Stabæk som lørdag tar i mot Molde på Nadderud og kan med seier sende seriegullet til Bodø, om de skulle frarøve Molde seieren.

LES: Glimt-duoen har testet positivt på Covid-19

– Vi møter Norges nest beste fotballag her på Nadderud, så de som tror kampen blir overkjøring fra våres side må tro om igjen. De (Molde) har gjort det godt i Europa League, selv om dem fikk en smell i bortekampen mot Arsenal. I en kamp dem spilte overraskende bra; avslutter Jan Jönsson med.