Xabi Alonso. (foto: Bayer Leverkusen)

Okay, vi lar oss imponere av Xabi Alonso, men det er ikke bare resultatene som vitner om noe stort, meldinger fra Bayer Leverkusen-spillere bekrefter at det er et helt spesielt trenertalent som bor i den spanske legenden med bakgrunn fra Liverpool, Real Madrid og Bayern München.

Etter forrige helgs seier i Bundesliga der Leverkusen nok en gang snudde kampen og hindret tap i sluttminuttene, uttalte en av Alonsos fotballdisipler: «Han får oss til å tro vi ikke kan tape». Nå forteller målmaskinen Victor Boniface hvordan Alonso driver spillerne videre på treningsfeltet og har en individuell coaching basert på erfaringen som spiller på aller høyeste nivå.

LES: Tidligere Arsenal-kaptein ser seg selv i Havertz

-Tenk deg at du er på treningsbanen og treneren din er bedre enn deg. Da må du trappe opp. Det gir oss et løft når han er på trening. Fra tid til annen snakker han om spillere han har spilt med som har de samme egenskapene som meg, og han prøver å forbedre meg på de områdene hvor jeg er svakest, skryter Boniface ifølge til AFP.

Bundesliga, cupen, Europaligaen. Bayer Leverkusen er under Xabi Alonsos ledelse fortsatt ubeseiret denne sesongen. Når vi hører «vitnesmål» fra spillerne, skjønner vi hvorfor.

ENGELSKE KLUBBER: Milliard-investeringen til Liverpool har fått nok sjanser

A star is rising. Som kan gå hele veien til topps.

Alt du trenger å vite: Bayer Leverkusen – Stuttgart