Hode, skulder, kne og tå, kne og tå

Det er en ganske annen og mer ydmyk manager vi har sett i Sllaven Bilic som leder for West Bromwich. – Med små midler han klart det han ikke helt fikk til i West Ham for noen år siden, nemlig å sørge for en eksepsjonelt god stemning og vinnerglede i laget.

Det er liten tvil om at West Bromwich etter gårsdagens 2 – 0 seier over Derby blir en av de to klubbene som rykker direkte opp. – De passerte Leeds som tar i mot Stoke senere i dag på det som de fleste tror blir en lett hjemmeseier.

West Bromwich rykket ned fra Premier League i 2018, men ligger an til en retur på andre forsøk, denne gangen med Slaven Bilic ved roret.

Les: Da har jakten på Kristoffer Ajer offisielt startet

Hjemme mot Derby scoret Grady Diangana og Dara O’Shea målene som gjør at laget har fem poeng å gå på i opprykkskampen når fire runder av mesterskapsserien gjenstår.

Laget er med det forbi Leeds, men hvittrøyene vil med seier over nedrykkstruede Stoke på torsdag klatre tilbake til 1.-plassen. De to øverste plassene gir direkte opprykk. Brentford innehar 3.-plassen foran Fulham og Nottingham Forest.

Les på F7: Restauranten på kanten av atmosfæren

Tapet gjør at Derby er tre poeng bak Cardiff som ligger på den siste omspillsplassen. Et annet skår i gleden for hvittrøyene er at 18-åringen Louie Sibley ble utvist på overtid i onsdagens kamp.

Blålink: Tech; We are here to help