Slaven Bilic bringer seg selv og West Bromwich tilbake til Premier League

120
Hode, skulder, kne og tå, kne og tå

Det er en ganske annen og mer ydmyk manager vi har sett i Sllaven Bilic som leder for West Bromwich. – Med små midler han klart det han ikke helt fikk til i West Ham for noen år siden, nemlig å sørge for en eksepsjonelt god stemning og vinnerglede i laget.

Det er liten tvil om at West Bromwich etter gårsdagens 2 – 0 seier over Derby blir en av de to klubbene som rykker direkte opp. – De passerte Leeds som tar i mot Stoke senere i dag på det som de fleste tror blir en lett hjemmeseier.

West Bromwich rykket ned fra Premier League i 2018, men ligger an til en retur på andre forsøk, denne gangen med Slaven Bilic ved roret.

Les: Da har jakten på Kristoffer Ajer offisielt startet

Hjemme mot Derby scoret Grady Diangana og Dara O’Shea målene som gjør at laget har fem poeng å gå på i opprykkskampen når fire runder av mesterskapsserien gjenstår.

Laget er med det forbi Leeds, men hvittrøyene vil med seier over nedrykkstruede Stoke på torsdag klatre tilbake til 1.-plassen. De to øverste plassene gir direkte opprykk. Brentford innehar 3.-plassen foran Fulham og Nottingham Forest.

Les på F7: Restauranten på kanten av atmosfæren

Tapet gjør at Derby er tre poeng bak Cardiff som ligger på den siste omspillsplassen. Et annet skår i gleden for hvittrøyene er at 18-åringen Louie Sibley ble utvist på overtid i onsdagens kamp.

Blålink: Tech; We are here to help