Kristoffer Ajer

En ting er helt sikkert, landslagsstopper Kristoffer Ajer er klart for noe større enn skotsk fotball, selv om det er for seriemester Celtic. I vinter var det mye snakk om at han ville følge etter sin tidligere manager Brendan Rodgers til Leicester, men det at det ikke skjedde da, betyr ikke at det ikke skjer i sommer.

Ajer, som etter han ble en mer aggressiv og «angripende» forsvarsspiller under nettopp Brendan Rodgers blitt mer interessant for en rekke klubber, mange managere inkludert Atletico Madrid manager Diego Simeone har større og større fokus på hastighet i oppbyggingen av et angrep bakfra.

Les: Kristoffer Ajer jaktes nå også av Atletico Madrid

Det blir nok en gang store omskiftninger i den tidligere storklubben AC Milan, klubben henter inn Ralf Rangnick fra Red Bull systemet (litt usikkert i hvilken rolle noe som frustrerer deres største stjerne Zlatan Ibrahimovic).

Landslagsstopper Kristoffer Ajer trekkes frem som en het kandidat, ifølge den velinformerte journalisten Gianluca Di Marzio. Milano-klubben skal i tillegg ønske seg to angrepsspillere og en midtbanespiller.

Det blir tøft for italienske å lande den 22 år gamle nordmannens signatur, allerede vet vi om en rekke klubber som er på ballen og det kommer helt sikkert flere.

Les: Timo Werner-effekten «sikret» Chelsea tre poeng mot Crystal Palace