Har noe spansk å glede seg til om 1-3 år (foto: united, twitter)

Mens motstanderne er lei av å høre hvor mange kamper United har på rad uten tap, jobbes det hardt hos Solskjær for å finne den riktige kombinasjonen med spillere som skal være med videre de neste sesongene. Et av spørsmålene som naturligvis dukker opp er: Hva gjør vi med Pogba?

Franskmannen har i løpet av sin fireårsperiode på Old Trafford vekslet fra briljant til klomsete, fra å være leder til urokråke. Har United bruk for den til tider sterkt misfornøyde superstjernen, eller er det på tide å sende 27-åringen over kanalen?

Les: Tidligere United-stjerne ødela festen for Beckham

Solskjær har hele veien backet opp Pogba, og har lovet at franskmannen kommer, bare vent. Vi har ventet og ventet, og etter viruspausen har vi fått en gjenopplivet Pogba. Midtbanespilleren har vist spilleglede og et repertoar som virkelig kan avgjøre kamper. Spesielt når franskmannen slipper å bli målt hver eneste uke opp mot sugerøret han har dypt stukket ned i Uniteds lønningspose.

Vi har de siste sesongene erfart at når Pogba er grinete, speiles dette i dårlig fotballhåndverk i kamper. Nå glises det bredt i samspill med Bruno Fernandes – og det leveres på banen.

Les på F7: Planlegger verdens største flytende havvindpark

Solskjær ser ut til å løse den gordiske Pogba-knuten uten å måtte ta frem sverdet (ja, vi har boken om Alexander den Store som sommerlektyre).

Betyr dette at Pogba har blitt en viktigere ressurs i troppen enn på overgangsmarkedet?

Vi lar Solskjær svare.

-Jeg kan ikke kommentere samtaler mellom spillere og klubben, men vi skal selvfølgelig gjerne beholde de beste spillerne. Jeg vet at siden Paul har kommet tilbake fra skaden sin, er han blitt bedre og bedre. Han nyter å spille fotball, så la oss se hvor det ender, sier Solskjær litt bevisst tåkete til Sky Sports.

Vil beholde de beste spillerne, Pogba har blitt bedre og bedre.

Kontrakten løper ut etter neste sesong, men United har muligheten til å løse ut opsjonen på ett års forlengelse.

Les: Da har jakten på Kristoffer Ajer offisielt startet

Vi ble ikke helt klok av å høre fra Solskjær, men når Pogba gliser som han gjør nå, da må mye være riktig på Old Trafford om dagen.

Vi kan ikke skjønne annet enn at Pogba blir. På torsdag venter Aston Villa på Pogba og resten av lekekameratene hos United.

Les. City ble historisk – har noe Klopp bare kan drømme om