(c) Bilde: Strømmen FK: Hasan Kurucay

Har ikke sett Strømmen så aktive og ambisiøse som nå, tror de med Lillestrøm i OBOS-ligaen har planer om å «nekte» dem retur til Eliteserien.

Hasan Kurucay er siste brikke i puslespillet til hovedtrener Ole Martin Nesselquist. – Den dansk-tyrkiske 22-åringen er født og oppvokst i Odense, med OB som moderklubb.

Les: Manchester United har funnet et alternativ til Jadon Sancho

Hasan ble ansett som et dansk stortalent, men valgte tidlig å spille fotball i Tyrkia. I sitt andre hjemland fikk han kamper for det nasjonale U17-, U18-, U19-, U21- og U23-laget.

Til Norge
Før sesongen 2019 dro Kurucay tilbake til Danmark, men det gikk ikke lenge før Florø ble neste stoppested. Der ble han én av fire unge danske spillere. Den høyreiste midtstopperen ble raskt en sentral spiller i et nykomponert florølag og viste raskt at det var snakk om en spiller litt utenom det vanlige. Nå blir det altså et nytt opphold i Norge, denne gang på et nivå som er litt nærmere der han hører hjemme.

Treningsopphold
Det var etter et treningsopphold i vinter at klubben og spilleren ble enige om å utforske et samarbeid. Kurucay ønsker å ta det neste steget i sin karriere, og Strømmen vil gjerne dra nytte av hans ferdigheter. Hovedtrener Nesselquist smiler lurt og håper at den hurtige nysigneringen også skal kunne bidra med målpoeng på dødballer.