Jonathan David

Det kan tenkes det hele er starten på en forhandling, Het Laatste Nieuws melder at de har funnet et meget godt og mye billigere alternativ i den canadiske Gent angriperen Jonathan David

Mange lag har sendt sine speidere for å følge med på en spiller som bare leverer og leverer helt og holdent uten stjernenykker. – Så langt har Lyon, Everton, Ajax og Borussia Dortmund sendt karer som noterer til flere av hans kamper denne sesongen.

Les: Angel Di Maria «hater» Manchester United

David har 22 mål og 10 assist på 32 kamper for klubben denne sesongen og har sammenlignes med Jadon Sancho, som også er på Manchester Uniteds liste.

Faktisk har Dortmund tenkt å fylle plassen etter å ha solgt Sancho til Manchester United for 100 millioner euro med Jonathan David. – Nå kan den planen gå i vasken, da også Manchester United har sent speidere til Ghelamco Arena.

Gent har tidligere avvist bud på 25 millioner euro, de skal ha ønsket å «sette rekord» og selge for 28 millioner euro. – Også Arsenal er interessert i en overgang, men det skal trolig ikke så veldig mange millioner til å riste av deres interesse.

Agent Nick Mavromaros, som diskuterte klientens næremeste fremtid, sa til HLN at vingen trenger en klar strategi for å velge sin neste klubb – og har antydet at en overgang til Premier League kanskje kommer for tidlig.

Les: De mest verdifulle fra 16 til 40 år