(c) Bilde Øygarden: Daniel Arrocha

Bedre lykke neste gang! – Etter å ha reist til England for å prøve seg i en klubb i lavere divisjoner er Daniel Arrocha tilbake «der han hører hjemme»

Øygarden har gjennom vinteren vist de har ambisjoner og om ikke lenge får de svar på om de klarer å levere i sitt første år som «omforent» klubb.

Les: Daniel Arrocha fra Nest-Sotra til VIP behandling i England

Arrocha, som sportssjef Haukeland omtaler som OBOS-ligaens beste stopper, er ifølge sportssjefen en fantastisk signering og en signering som sikrer at ØFK kan bygge på en av de viktigste spillerne fra fjorårets meget gode sesong. Rett signering på rett tidspunkt sier Arve smilende, men vil samtidig poengtere at jobben med spillerlogistikken i ØFK enda ikke er fullført.

Hovedtrener Bryant Lazaro følger opp med følgende når vi ber om en kommentar. «Vi ønsker Daniel hjertelig velkommen tilbake til klubben. Vi kjenner godt til Arrocha som fotballspiller og vet at hans kvaliteter som spiller og hans mentalitet vil gjøre oss til et bedre lag i 2020».

Les: George Clooney kjøper tidligere storklubb i krise

Signeringen rekker da akkurat å få pakket bagen før han slår seg sammen med resten av laget som i morgen setter seg på flyet med retning treningsleir på Marbella.