(c) Bilde: Sarpsborg 08: Pablo Arboine

Sarpsborg 08 er meget godt fornøyde denne fredagskvelden etter å ha signert 20 år gamle midtstopper Pablo Arboine kommer fra Santos i hjemlandet Costa Rica. – De har vært i konkurranse med klubber i USA og Scandinavia. 

Santos har blitt et yndet sted for Sarpsborg 08 å hente spiller, for litt siden var det midtbanespiller Wilmer Azofeifa som tok reisen over.

Les: Sarpsborg 08 selger igjen, men denne gangen ikke til Belgia

«Vi har kommet i kontakt med Arboine gjennom det samme nettverket som hjalp oss med å lande Wilmer Azofeifa. I Pablo Arboine får vi en lynhurtig midtstopper som også kan spille back. Han er intens i spillestilen og besitter god duellkraft, selv om han er under 180 centimeter høy», sier Sarpsborgs sportssjef Thomas Berntsen til egne sider

Pablo Arboine er lynrask, han er målt til elleville 10,4 på 100-meter

Arboine debuterte for det costaricanske landslaget tidligere denne måneden.

«Dette er en sjanse jeg har drømt om i mange år. Sarpsborg 08 er et lag som kjemper om alt – å bli mestere og være i toppen. I tillegg har de levert godt i Europa League. Jeg er glad for å være på plass» sier Arboine.

Les: Sky Sports: Chelsea snakker med to Maurizio Sarri erstattere

– For spillere fra Costa Rica vil Europa alltid være førstevalget. Jeg er en spiller som som jobber hardt – en spiller med karakter. Jeg er en sterk og rask midtstopper som tror Sarpsborg 08 vil passe meg og utviklingen min veldig godt, sier 20-åringen.